about

Despre mine...

Pentru mine fotografia este un cadru unic din viata unui om, care te va aduce inapoi in timp ori de cate ori doresti sa retraiesti acel moment. Emotii, trairi intense, momente unice exprimate fara vorbe, doar printr-un zambet, o expresie a ochilor, un gest... o fotografie

Nu imi place sa fac fotografii ca la carte, stai asa zambeste asa, uite-te asa ! NU! Imi place sa surprind cadre naturale din care o singura fotografie exprima mai mult decat o "scena de teatru" bine regizata. Un zambet, o privire naturala exprima mai mult decat 1000 de cuvinte.

Si ajunge despre mine :), mai multe aflati personal atunci cand ne vom intalni

Aici partea importanta sunteti voi ,cei care doriti sa ma aveti alaturi intr-un moment foarte special din viata voastra

Atunci cand aveti nevoie de un prieten care sa va ajute sa opreasca timpul in loc prin cadre unice va astept cu drag 

Contact

 
about

Servicii Foto-Video

Nunti

Ceva nou, ceva vechi, ceva de imprumut si ceva albastru... multa pregatire, multa lume care asteapta cu nerabdare sa vada primul dans, cand totul trebuie sa iasa perfect... artificii aplauze si emotii.... toata "nebunia" traita intr-o singura zi se inchieie trecand pragul in bratele alesului tau catre o viata noua

01

Botezuri

In viata crestina Botezul are un caracter special, de Taina, fiind una dintre cele 7 taine ale Bisericii crestine. Botezul inseamna scufundare, dupa un cuvant grecesc. Prin sfanta Taina copilul botezat devine fiul lui Dumnezeu prin har .Nasii ca adevarati parinti sufletesti, trebuie sa aiba grija de copil si sa-i calauzeasca calea.

02

Evenimente

Inchideti ochii si imaginati-va ca sunteti imbracati in tinuta adecvata evenimentului, fie el aniversare, sarbatorire, inaugurare sau orice alta ocazie. Dupa multe intalniri, cautarii a sosit ziua in care e doar bucurie. Toti ochii sunt atintiti pe "vipurile" evenimentului, iar imortalizarea momentului perfect va face ca acest sa fie discutat mult timp dupa incheiere.

03

Sedinte Foto Video

Timpul zboara dar fotografiile raman, iar eu te pot ajuta sa pastrezi clipa cand bebelusul tau se afla in burtica, cand era atat de mic de incapea intr-un cosulet sau cand e deja mare si vrea sa fie vedeta, vreti doar sa aratati lumii cat de mult va iubiti prin niste fotografii profi, sau pur si simplu vreti sa intrati in pielea unei dive de pe copertele revistelor.

04

Hai sa ne cunoastem! Si sa stabilim detaliile evenimentului tau