about

Fotograf Evenimente Bucuresti

Inchideti ochii si imaginati-va ca sunteti imbracati in tinuta adecvata evenimentului, fie el aniversare, sarbatorire, inaugurare sau orice alta ocazie.

Dupa multe intalniri, cautari a sosit ziua in care e doar bucurie.

Toti ochii sunt atintiti pe "vipurile" evenimentului, iar imortalizarea momentului perfect va face ca acest sa fie discutat mult timp dupa incheierea sa.

Tipuri de sedinte foto:

  • sedinte foto smash the cake
  • sedinta foto newborn ( nou nascut)
  • sedinte foto maternitate
  • sedinta foto trash the dress
  • sedinta foto save the date
  • fotografie produs
about

Fotograf Evenimente Bucuresti

Descopera portofoliul meu de fotograf de Evenimente in Bucuresti. In plus, daca ai timp si rabdare, te invit sa descoperi mai multe detalii despre mine si serviciile pe care le ofer pentru botezuri, mai jos (dupa galeriile foto).

 

Munca si pasiunea mea...

De ce noi?

Cu viziunea noastră artistică și competența tehnică, vă garantăm că veți primi un produs final de cea mai înaltă calitate. În plus, vă asigurăm siguranța materialelor voastre prin stocarea acestora în baza noastră de date timp de 6 luni de la data predării către voi.

Cu o istorie bogată de participare la peste 750 de evenimente de familie, am dobândit, învățat și evoluat continuu. Ne mândrim cu o remarcabilă capacitate de adaptare în fața situațiilor neprevăzute, iar experiența ne-a învățat să fim spontani, încrezători, plini de bucurie și răbdători.

Ne propunem să fim complet transparenți în fața voastră, astfel încât să vă oferim încredere încă de la prima întâlnire. De aceea, discutăm în prealabil toate serviciile și posibilele cheltuieli înainte de semnarea contractului.

Plecând de la ceea ce aveți nevoie, am conceput o structură a serviciilor cu o abordare diferită. Vă punem la dispoziție un pachet de bază, la care puteți adăuga opțional mai multe servicii, independente de acesta. Astfel, vă oferim posibilitatea de a personaliza evenimentul vostru pentru ca amintirile să fie cu adevărat unice.

Datorită experienței noastre și luând în considerare ceea ce simțiți și de ce aveți nevoie, suntem aici să vă ghidăm și să vă sfătuim cu privire la desfășurarea evenimentului, astfel încât să vă puteți bucura în mod autentic de fiecare moment!

Suntem receptivi la provocări și idei, iar obiectivul nostru este să vă oferim fotografii și filmări ale evenimentului care să depășească orice așteptare. Ne implicăm cu pasiune pentru a vă asigura că veți avea amintiri autentice și care să vă reflecte în întregime.

Folosim echipament profesional perfect adaptat cerințelor și condițiilor specifice ale fiecărui eveniment, atât în procesul de creare artistică a imaginilor, cât și în prelucrarea materialelor. mai mult decât atât, echipamentele noastre de rezervă respectă cu strictețe aceleași standarde menționate anterior.

Hai sa ne cunoastem! Si sa stabilim detaliile evenimentului tau