about

Fotograf nunta Bucuresti

In calitate de fotograf profesionist specializat in fotografii de nunta, dedic pasiunea mea si ma implic in totalitate in munca mea, deoarece imi ofera bucurie sa practic aceasta meserie.

Pentru mine, fiecare eveniment reprezinta o noua poveste pe care doresc sa o imortalizez intr-un mod absolut magnific. In ochii mei, nuntile sunt povesti vii.

Daca si tu decizi sa ma alegi pentru a-ti documenta povestea, te asigur ca imi voi pune in valoare intreaga experienta in vederea obtinerii unui rezultat pe masura asteptarilor tale.

Pachet Foto Nunta

  • Deplasari acasa la miri, la cerere (imagini cu obiceriuri, pregatiri);
  • Sesiune foto gratuita inainte de nunta pentru cunoasterea fotografului si familiarizarea cu aparatul foto pentru a surprinde cadre cat mai naturale in ziua nuntii;
  • Sesiune foto de logodna, cununie civila, in alta zi decat cea cu nunta (la cerere);
  • Foto in biserica, in cadrul evenimentului, alte locatii alese de catre miri;
  • Sesiune "trash the dress" intr-o zi stabilita de comun acord, la fel si locatia.
about

Fotograf de nunta Bucuresti

Descopera portofoliul meu de fotograf de nunta in Bucuresti. In plus, daca ai timp si rabdare, te invit sa descoperi mai multe detalii despre mine si serviciile pe care le ofer pentru nunti, mai jos (dupa galeriile foto).

Pretul pentru serviciile unui fotograf profesionist la o nunta in Bucuresti variaza in functie de necesitatile cuplului si de nivelul de experienta si profesionalism al fotografului selectat.

Pentru a obtine o estimare personalizata a costurilor, va invitam sa ne contactati.

Dupa ce vom discuta detaliile cererii dumneavoastra si vom intelege nevoile mirilor sau ale organizatorilor, echipa noastra va putea oferi o evaluare a pretului pentru serviciile foto-video selectate.

Am descoperit pasiunea pentru fotografie in urma cu 15 ani, apoi am urmat un curs de perfectionare, dupa care am inceput sa fac poze pe la diverse evenimente. De acolo a mai fost doar un pas sa fiu invitata sa fotografiez diverse evenimente: nunti, botezuri, cununii civile si ocazii speciale

Da, sunt din Bucuresti, insa daca exista solicitari ne putem deplasa si in tara sau in orice colt al planetei. Trebuie doar sa stabilim detaliile si disponibilitatea!

Numarul fotografiilor difera in functie de diversitatea evenimentului si al numarului de invitati. Fiind prezenta pe toata durata evenimentului am reusit mereu sa livrez intre 1.000 si 1.500 de fotografii.

Da! Toate instantaneele surprinse de la nunta vor fi transmise catre voi gata prelucrate. Atentie! Nu se predau materiale brute (format RAW)

Materialele se predau conform specificatiilor contractuale. In 30 de zile de la finalizarea evenimentului.

Dupa terminarea evenimentului urmeaza sortarea si editarea fotografiilor. La cerere pot face si photobooks, albume foto, sau orice alta idee ai.

Va voi insoti pe toata durata nuntii, capturand fiecare moment important.

Dupa ultimul obicei al evenimentului, voi incheia serviciul cu profesionalism.

Da, oferim si servicii video pentru a inregistra momentele importante ale nuntii tale cu ajutorul colaboratorilor mei.

Pot fi contactata in multiple moduri:

Hai sa ne cunoastem! Si sa stabilim detaliile evenimentului tau