about

Fotograf botez Bucuresti

In viata crestina Botezul are un caracter special, de Taina, fiind una dintre cele 7 taine ale Bisericii crestine. Botezul inseamna scufundare, dupa un cuvant grecesc.

Prin sfanta Taina copilul botezat devine fiul lui Dumnezeu prin har.

Nasii ca adevarati parinti spirituali, trebuie sa aiba grija de copil si sa-l calauzeasca pe calea cea buna si sfanta a vietii crestine.

Pachet Foto Botez

  • In multe cazuri acesta este prima sesiune foto a bebelusului, asa ca ma axez pe multe cadre portret bebe, bebe si parinti.
  • Fotografii acasa, la biserica, petrecere restaurant.
  • La cerere se pot realiza si fotografii a doua zi, la Mir ( prima baita a bebelusului facuta de catre nasi)
about

Fotograf Botez Bucuresti

Descopera portofoliul meu de fotograf de botez in Bucuresti. In plus, daca ai timp si rabdare, te invit sa descoperi mai multe detalii despre mine si serviciile pe care le ofer pentru botezuri, mai jos (dupa galeriile foto).

 

Pretul pentru serviciile unui fotograf profesionist la un botez in Bucuresti variaza in functie de nevoile familiei si tipul de pachet personalizat

Pentru a obtine o estimare personalizata a costurilor, va invitam sa ne contactati.

Dupa ce vom discuta detaliile cererii dumneavoastra si vom intelege nevoile familiei sau ale organizatorilor, echipa noastra va putea oferi o evaluare a pretului pentru serviciile foto-video selectate.

Fac fotografii la evenimente de aproximativ 15 ani. Dupa ce am descoperit pasiunea pentru fotografie acum 15 ani, am urmat un curs de perfectionare si am inceput sa fotografiez diverse evenimente.

De atunci, am fost invitata sa fotografiez diverse ocazii speciale, inclusiv nunti, botezuri, cununii civile si alte evenimente.

Da, sunt din Bucuresti, insa daca exista solicitari ne putem deplasa si in tara sau in orice colt al planetei. Trebuie doar sa stabilim detaliile si disponibilitatea!

Numarul fotografiilor livrate la un botez poate varia in functie de diversitatea evenimentului si numarul de invitati. De obicei, fiind prezenta pe toata durata evenimentului, reusesc sa livrez intre 500 si 100 de fotografii.

Aceasta cantitate asigura acoperirea completa a momentelor importante, detalii, portrete si emotii capturate in timpul botezului.

Insa este important de mentionat ca numarul exact poate varia in functie de specificatiile si preferintele familiei.

Da! Toate instantaneele surprinse de la nunta vor fi transmise catre voi gata prelucrate. Atentie! Nu se predau materiale brute (format RAW)

Materialele se predau conform specificatiilor contractuale. In 30 de zile de la finalizarea evenimentului.

Dupa terminarea evenimentului urmeaza sortarea si editarea fotografiilor. La cerere pot face si photobooks, albume foto, sau orice alta idee ai.

Va voi insoti pe toata durata nuntii, capturand fiecare moment important.

Dupa ultimul obicei al evenimentului, voi incheia serviciul cu profesionalism.

Da, oferim si servicii video pentru a inregistra momentele importante ale nuntii tale cu ajutorul colaboratorilor mei.

Pot fi contactata in multiple moduri:

Hai sa ne cunoastem! Si sa stabilim detaliile evenimentului tau